Newsflash
Știri

Asociația Furnizorilor de Produse Medicale are un nou consiliu director

de Dorina Novac - feb. 22 2023
Asociația Furnizorilor de Produse Medicale are un nou consiliu director

În cadrul Adunării Generale a Asociației Furnizorilor de Produse Medicale, din data de 16 februarie, a fost ales noul consiliu director pentru perioada 2023-2024.

Ca urmare a votului exprimat de membrii Adunării Generale a Asociației Furnizorilor de Produse Medicale (AFPM), Ramona Ștefan, CEO Hematrom, a fost reconfirmată ca președinte al Asociației.

afpm

Alături de Ramona Ștefan, în Consiliul Director au fost aleși doi vicepreședinți, Lavinia Bughiu (Johnson&Johnson MedTech) și Marian Sandu (Centrul de Excelență în Medicina de laborator și patologie - Medcenter).

Noul Consiliu Director este completat de următorii membri: Doru Iftimi (Stryker România) ca secretar general, Aida Petrescu (Medicarom Group) pe poziția de Trezorier, precum și Georgiana Levivier (Boston Scientific) și Răzvan Istrate (Top Diagnostics), ca membri supleanți.

„Apreciez întreaga implicare a Consiliului Director care tocmai şi-a încheiat mandatul și le mulțumesc membrilor Asociației pentru încrederea oferită în continuare. Îmi doresc ca în noul mandat să întărim parteneriatul cu decidenții din sănătate, oferind expertiza membrilor noștri în domeniul dispozitivelor medicale și IVD (in vitro diagnostics), urmărind dezideratul comun de a îmbunătăți calitatea asistenței medicale din România. Sunt ferm convinsă că împreună putem realiza proiecte importante pentru pacienți și că vom sprijini domeniul de sănătate și industria de dispozitive medicale în evoluția sa”, a declarat Ramona Ștefan, preşedinte AFPM.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe