Newsflash
ACTUALITATE Internaționale

Boala lui Céline Dion s-a agravat

de Florentina Ionescu - dec. 20 2023
Boala lui Céline Dion s-a agravat

Presa străină relatează că boala neurologică de care suferă cântăreața Céline Dion s-a agravat în ultima perioadă.

Sora artistei a dezvăluit informații noi despre starea de sănătate a lui Céline Dion, după ce aceasta a fost diagnosticată în luna decembrie a anului 2022 cu sindromul persoanei rigide (înțepenite) sau „stiff person syndrome”, scrie www.instyle.com

Claudette Dion, sora cântăreței, a dezvăluit recent că boala a progresat, iar că Céline și-a pierdut „controlul asupra mușchilor”. 

„Nu mai are control asupra mușchilor săi”, a declarat Claudette Dion pentru 7 Jours, potrivit unei traduceri făcute de E!. „Ceea ce îmi frânge inima este faptul că ea [Céline] a fost întotdeauna disciplinată. Întotdeauna a muncit din greu.” 

Claudette Dion a mai explicat că sora ei nu a renunțat încă la visul său de a cânta pe scenă. 

„Este adevărat că atât în visele mele, cât și în ale ei, obiectivul este ca ea să se reîntoarcă pe scenă. Dacă va fi capabilă. Încă nu știu”, a conchis Claudette Dion. 

În luna mai, Céline Dion a fost nevoită să își anuleze turneul „Courage World Tour” din cauza faptului că boala ei progresase. A făcut la acel moment un anunț pe Instagram.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe