Newsflash
Știri

Celebrul chitarist Al Di Meola, internat la „Bagdasar-Arseni”

de L. Budin - sept. 28 2023
Celebrul chitarist Al Di Meola, internat la „Bagdasar-Arseni”

Celebrul chitarist american Al Di Meola a fost internat cu probleme cardiace, miercuri seară, la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Florin Bica, a confirmat faptul că muzicianul se află în spital, informează Agerpres.

Confirm faptul că Al Di Meola este internat de aseară la cardiologie pe garda de STEMI, stabil în momentul de faţă”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Al Di Meola susţinea un concert la București, la Arenele Romane. Chitarist de jazz-rock și jazz-fusion, este recunoscut la nivel mondial  pentru tehnica sa și pentru compozițiile originale.


Notă autor:

Sursă foto: Wikimedia Commons

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe