Newsflash
ACTUALITATE Știri

Centrul de Transfuzie Sanguină: donare cu programare de la 15 ianuarie

de L. Budin - ian. 12 2024
Centrul de Transfuzie Sanguină:  donare cu programare de la 15 ianuarie

Măsura a fost luată pentru buna organizare a activității de recoltare, arată reprezentanții Centrului din București.

Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti anunță pe pagina sa de Facebook că, începând cu data de 15 ianuarie, accesul la donare va putea fi asigurat pe baza unei programări în aplicaţiile Donorium şi BlooDoChallenge.

Ca urmare a numărului foarte mare de donatori care s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti în ultimele zile pentru donare de sânge, pentru buna organizarea a activităţii de recoltare vă comunicăm că începând cu data de 15 ianuarie 2024 accesul la donare va putea fi asigurat doar în baza unei programări în aplicaţia Donorium şi în aplicaţia BlooDoChallenge. Prezentarea fără programare nu reprezintă o garanţie pentru donare în ziua respectivă”, au transmis reprezentanţii centrului.

Centrul mai recomandă donatorilor să se prezinte cu maximum 10 - 15 minute înainte de ora programării. Depășirea orei aferente programării cu mai mult de 15 minute va duce la anularea acesteia. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe