Newsflash
Știri

Centrul Oncologic Sanador marchează cinci ani de îngrijire a pacienților cu cancer

de L. Budin - nov. 6 2023
Centrul Oncologic Sanador marchează cinci ani de îngrijire a pacienților cu cancer

În cei cinci ani de activitate, centrul a îngrijit peste 500.000 de pacienți, grație eforturilor a peste 350 de profesioniști din domeniul medical, tehnic și administrativ.

Centrul Oncologic Sanador marchează cinci ani de îngrijire completă și specializată a pacienților cu cancer, se arată într-un comunicat.

Fiecare pacient intră în Centrul Oncologic Sanador cu o poveste unică și o luptă personală. Ne angajăm să fim alături de ei în fiecare etapă a acestei călătorii, așa cum am fost zi de zi, în fiecare zi, în ultimii 5 ani, cu cele mai avansate tehnologii și tratamente, (...) Suntem un sprijin de nădejde în parcursul fiecărui pacient în lupta cu această boală”, a declarat dr. Doris Andronescu, director general Sanador.

Centrul oferă o gamă completă de servicii moderne de diagnostic, tratament și urmărire post-terapeutică, fie ambulatoriu, fie prin spitalizare de zi sau continuă. Serviciile includ oncologia medicală, radioterapia și medicina nucleară. Este singurul din sistemul privat care asigură nonstop îngrijiri medicale de oncologie și unde funcționează o linie de gardă specializată 24/24.

În cei cinci ani de activitate, Centrul a îngrijit peste 500.000 de pacienți. 

„Aceasta nu ar fi fost posibil fără eforturile a peste 350 de profesioniști din domeniul medical, tehnic și administrativ”, se mai subliniază. 

Centrul își desfășoară activitatea într-o clădire istorică, restaurată și reamenajată. Clădirea ultramodernă, cu nouă niveluri din care două subterane, înglobează în construcția sa casa desemnată monument istoric din str. Sevastopol nr. 5. Imobilul datează din anul 1895, avându-l ca arhitect pe Richard Kraft, și reflectă influența arhitecturii eclectice de sorginte austriacă. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe