Newsflash
Știri

CNAS recrutează specialiști IT

de L. Budin - iul. 24 2023
CNAS recrutează specialiști IT

Specialiștii vor fi implicați într-o serie de proiecte informatice prin care se va asigura digitalizarea completă a sistemului de asigurări sociale de sănătate.

Casa Națională de Asigurări de Sănătate vrea să constituie o echipa de specialiști de vârf în tehnologia informației și comunicațiilor, se arată într-un comunicat. 

IT-iștii vor fi implicați într-o serie de proiecte informatice de anvergură, prin care se va asigura digitalizarea completă a sistemului de asigurări sociale de sănătate: rearhitecturarea, redimensionarea și standardizarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (PIAS), digitalizarea documentelor și înscrisurilor medicale utilizate în sistemul de asigurări sociale de sănătate (certificatele de concediu medical, biletele de trimitere, scrisorile medicale etc.), rețeta electronică europeană în România, dosarul electronic de sănătate la nivel european.

Instituția a scos la concurs cinci posturi contractuale vacante de specialiști IT, cu un nivel de salarizare lunar echivalent cu cinci salarii medii pe economie (33.945 lei brut - circa 20.000 lei net), contractul de muncă având durata determinată (minimum 30 de luni).

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până miercuri, 26 iulie, inclusiv. Anunțul complet al concursului, cuprinzând condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații, calendarul concursului, bibliografia și cerințele posturilor, poate fi vizualizat pe site-ul instituției. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe