Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Concurs literar pe tema comunismului

Viața Medicală
Conf. dr. Corneliu ZEANA vineri, 6 august 2021

Asociaţia Medicilor Scriitori și Publiciști Români organizează un concurs de proză având ca temă perioada comunistă. Lucrările selecționate vor fi publicate ulterior într-un volum literar colectiv.

Asociaţia Medicilor Scriitori și Publiciști Români, care cuprinde sub chemarea scrisului medici, dentiști, farmaciști, veterinari, psihologi, asistenţi medicali etc., iniţiază un concurs de proză vizând perioada comunistă.

Concursul urmărește reconstituirea unei epoci văzută prin ochii trăitorilor de atunci, profesioniști în domeniul sănătăţii. Așteptăm cu interes participarea celor din afara ţării, îndeosebi Basarabia, Bucovina, Timoc și Cadrilater, și a diasporenilor din locuri de departe, dar rămași cu sufletul aproape de noi.

Lucrările vor fi supuse unui juriu format din critici literari de înaltă competenţă, care vor stabili distincţiile și premiile. În urma acestuia, se va publica un volum colectiv cuprinzător.

Lucrările pot fi trimise la adresele de e-mail
cornelisuzeana@gmail.com sau marcela_tarlea@yahoo.com, dar și prin poștă, pe adresa Corneliu Zeana, Str. Marin Seghiescu nr. 6-8, ap. 1, Sector 2, București.

Etichete: concurs literar Asociaţia Medicilor Scriitori și Publiciști Români comunism

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.