Newsflash
Cultură

De vineri, 6 octombrie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - oct. 6 2023
De vineri, 6 octombrie, în cinematografe

Regizorul Tudor Giurgiu a transpus pe marele ecran un moment fierbinte din timpul Revoluţiei, genul horror vine cu o continuare a unui film celebru în anii ’70, iar „Reality” este un portret fidel al fetei moderne.

Libertate

Regia: Tudor Giurgiu.

Cu: Alex Calangiu, Iulian Postelnicu, Cătălin Herlo.

Sibiu, decembrie 1989. În haosul și panica generate de protestele mulţimii împotriva autorităţilor, o unitate de miliţie devine ţinta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldaţi, miliţieni, securiști și civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliţie Viorel e capturat și acuzat că e terorist. 

Reality

Regia: Tina Satter.

Cu: Sydney Sweeney, Josh Hamilton, Marchánt Davis.

Reality Winner, în vârstă de 25 de ani, este o tânără traducătoare care are propria rutină. După muncă se duce la un curs de yoga, face cumpărături pentru zilele următoare, savurează un ice coffee și postează un selfie pe Instagram. Reality este plină de contradicţii. Reality este portretul fetei moderne pe care îl așteptam cu toţii. 

Exorcistul: Cel care crede

Regia: David Gordon Green.

Cu: Ellen Burstyn, Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Jennifer Nettles, Lidya Jewett, Olivia Marcum.

Acest nou horror este o continuare a filmului din 1973 despre o fetiţă de 12 ani care este posedată de o entitate demonică misterioasă. În această situaţie, mama ei se vede obligată să ceară ajutorul a doi preoţi pentru a o salva. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe