Newsflash
ACTUALITATE Știri

Echipa de radiologie a Spitalului Militar Central a obținut Diploma Europeană oferită de EBR

de Magdalena Tănăsescu - aug. 3 2023
Echipa de radiologie a Spitalului Militar Central a obținut Diploma Europeană oferită de EBR

Patru dintre medicii rezidenți din cadrul Spitalului Militar Central din București au reușit să obțină Diploma Europeană de Radiologie (EDiR) oferită de EBR - European Board of Radiology.

Cei patru medici rezidenți, respectiv Pascariu Ana, Neagu Andrei, Băjenaru Alexandru și Neagu Andreea, au fost coordonați de col. șef lucrări dr. Cuzino Dragoș, sub îndrumarea lt. col. medic dr. Bețianu Cezar, reiese dintr-o postare de pe pagina de Facebook a spitalului. 

„Prin obținerea Diplomei Europene de Radiologie (EDiR) oferită de EBR - European Board of Radiology, viitorii tineri specialiști au demonstrat nu doar profesionalism și devotament, ci și o remarcabilă abilitate de a se ridica la cele mai înalte standarde europene în domeniul lor. Echipa noastră de Radiologie devine astfel unul dintre puținele centre medicale din România cu medici rezidenți care obțin această diplomă prestigioasă, consolidându-și poziția la nivel european”, se menționează în postarea de pe pagina de socializare. 

 

Examenul EDiR, organizat de European Board of Radiology (EBR), reprezintă un standard european de excelență pentru specialiștii în radiologie. Acest examen riguros evaluează cunoștințele, abilitățile și competențele profesioniștilor în domeniu și le oferă recunoaștere internațională pentru calitatea expertizei lor.

 

Participanții la examen sunt evaluați în mai multe domenii ale radiologiei, inclusiv radiologie generală, imagistică cu rezonanță magnetică (RMN), tomografie computerizată (CT), radiologie intervențională și altele.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe