Newsflash
Știri

Etichete roz pentru o textilele vândute în beneficiul pacienților cu cancer

Etichete roz pentru o textilele vândute în beneficiul pacienților cu cancer

Auchan donează 30% din vânzările produselor textile marcate cu eticheta Octombrie Roz către Asociația OncoHelp. Acțiunea durează până pe 25 octombrie.

Până pe 25 octombrie 2023, în luna de conștientizare cu privire la cancerul de sân, Auchan donează 30% din vânzările produselor Inextenso marcate cu eticheta Octombrie Roz către Asociația OncoHelp. Veniturile înregistrate în perioada campaniei vor fi utilizate pentru achiziția de dispozitive medicale necesare în procesul de prevenție și tratament al pacienților. 

Prevenția și tratamentul la timp al cancerului mamar sunt extrem de importante, iar conștientizarea acestor aspecte joacă la rândul ei un rol esențial. Produsele marcă proprie Inextenso, parte din campanie, sunt semnalizate la raft în hipermarketurile Auchan cu eticheta Octombrie Roz. Printre articolele pe care clienții le pot achiziționa din toate hipermarketurile Auchan din țară pentru a sprijini acest demers se numără tricouri, șosete, lenjerie de damă, pijamale sau cămăși de noapte.

„Octombrie roz este luna cu un simbol aparte de informare și conștientizare cu privire la cancerul la sân, o problemă medicală, din păcate, cu care multe femei se confruntă, prevenția fiind esențială. Alături de Asociația OncoHelp ne dorim să contribuim în a  continua această luptă care are nevoie de tot sprijinul, iar dispozitivele medicale necesare performante ce vor fi achiziționate reprezintă și mai multe vieți salvate” a declarat Corina Dospinoiu, Director Sustenabilitate Auchan Retail România. 

Asociatia OncoHelp este o organizație non-guvernamentală care și-a asumat misiunea de a promova și susține orice tip de activitate menită să sprijine persoanele bolnave de cancer, luptând în același timp pentru dezvoltarea serviciilor medicale oncologice necesare în diagnosticarea și tratarea pacienților. Cancerul de sân se numără printre cele mai frecvente patologii oncologice tratate în cadrul Asociației OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp. În ultimii 10 ani, 4.373 de femei cu cancer de sân au fost investigate și tratate de specialiștii OncoHelp.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe