Newsflash
ACTUALITATE Știri

Gala Cercetării Românești va avea loc pe 27 februarie

de Magdalena Tănăsescu - feb. 5 2024
Gala Cercetării Românești va avea loc pe 27 februarie

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a lansat competiția pentru Gala Cercetării Românești – Ediția 2024, evenimentul fiind programat să se desfășoare pe 27 februarie, la Opera Națională București.

Potrivit unui anunț al ministerului, pentru prima dată vor fi recompensate și financiar cele mai importante 11 proiecte de știință și tehnologie generate de cercetătorii de elită ai României. Este vorba de contribuții substanțiale în domenii precum medicină, biotehnologii, informatică sau fizică.

 

Gala Cercetării Românești este o inițiativă prin care promovăm rezultatele cercetătorilor români în societate. Pentru prima dată, vom recompensa și financiar cele mai importante 11 proiecte de știință și tehnologie generate de cercetătorii de elită ai României. Vom acorda premii totale de 3,3 milioane de lei pentru contribuții substanțiale în domenii precum informatică, medicină, biotehnologii sau fizică”, a precizat ministrul Cercetării, Bogdan Ivan, în comunicat.

Cererile de înscriere se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: galacercetarii@mcid.gov.ro.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de premiere este 9 februarie a.c. Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://www.mcid.gov.ro/gala-cercetarii-romanesti/.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe