Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Opera Națională din Ucraina, concert special dedicat lucrătorilor din Sănătate

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 17 decembrie 2021, ora 10:35

În recunoașterea eforturilor depuse de lucrătorii din domeniul Sănătății, Opera Națională din Ucraina a susținut un concert intitulat „In the Name of Life” – în numele vieții.

Opera Națională din Ucraina, cu sprijinul Organizației Mondiale a Sănătății ( OMS) și al UNESCO, a găzduit recent premiera unui proiect internațional susținut de Herman Makarenko (Artist pentru Pace al UNESCO), pentru a-și arăta aprecierea față de profesioniștii din domeniul sănătății și al îngrijirilor medicale pentru munca lor deosebită împotriva COVID-19, se arată pe site-ul oficial al OMS. 

concert opera nationala ucraina OMS

UNESCO definește moștenirea culturală ca fiind acea „moștenire din trecut, lucrul cu care trăim astăzi, și ceea ce transmitem mai departe generațiilor viitoare”.

În aceste vremuri pline de încercări, profesioniștii din domeniul sănătății ne inspiră prin umanitatea lor, prin angajamentul lor și prin eforturile lor uriașe pentru a trata pacienții, pentru a proteja comunitățile și pentru a lucra împreună pentru a opri pandemia de COVID-19.

„Astfel, în Anul internațional al Lucrătorilor din Sănătate și din domeniul îngrijirilor medicale, noi apreciem eforturile și sărbătorim volumul lor enorm de muncă și sacrificiile pe care le-au făcut”, arată reprezentanții OMS.

Concertul susținut de Opera Națională din Ucraina poate fi ascultat pe YouTube.

Etichete: Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS opera nationala ucraina concert omagiu lucratori sanitari vaccinarea lucratorilor din sanatate lucratorii din sanatate lucratori din sanatate anul lucratorilor sanitari

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.