Newsflash
ACTUALITATE Știri

OMS Europa: Nou Acord Bienal de Colaborare cu România pentru perioada 2024-2025

de Magdalena Tănăsescu - ian. 31 2024
 OMS Europa: Nou Acord Bienal de Colaborare cu România pentru perioada 2024-2025

Biroul Regional OMS pentru Europa și România au semnat un nou Acord Bienal de Colaborare pentru perioada 2024-2025, axat pe o protecție mai bună împotriva bolilor, precum și pe îmbunătățirea accesului la servicii de sănătate mintală.

Biroul OMS România va implementa acordul în strânsă colaborare cu partenerii săi strategici, Ministerul Sănătăţii - România, instituțiile naționale și agențiile internaționale partenere.

 

„România este un membru valoros al Organizației Mondiale a Sănătății și ceea ce presupune acest nou acord este un viitor mai sănătos și mai sigur. Acordul este o ancoră pentru colaborarea noastră continuă în vederea asigurării unui acces sporit al oamenilor la servicii de sănătate în întreaga Românie”, a declarat dr. Hans Kluge, directorul regional al OMS pentru Europa, într-o postare pe o rețea de socializare.

 

Potrivit acestuia, organizația se va asigura, ”înainte de toate”, că fiecare copil sau adult este mai bine protejat împotriva bolilor, și că accesul la servicii de sănătate mintală acolo unde este nevoie va fi îmbunătățit.

 

„Dorim să avansăm în lupta noastră împotriva tuberculozei și să promovăm alegeri de viață mai sănătoase”, a precizat dr. Hans Kluge. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe