Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Papa Francisc a primit a treia doză de vaccin anti COVID

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 28 octombrie 2021, ora 11:22

Papa Francisc se află printre cei care au primit cea de-a treia doză de vaccin împotriva COVID-19, la Vatican, scrie presa străină.

Papa Francisc și Papa Emerit Benedict al XVI-lea au primit cea de-a treia doză de vaccin anti COVID-19 în octombrie, potrivit informațiilor oferite de oficialii de la Vatican, scrie washingtonpost.com.

Papa-Francisc

O declarație transmisă jurnaliștilor de la Vatican miercuri, 27 octombrie, a confirmat că „în a doua jumătate a lunii octombrie, Direcţia de Sănătate şi Igienă a statului Vatican a început să administreze cea de-a treia doză de vaccin împotriva COVID-19, acordând prioritate persoanelor cu vârsta peste 60 de ani și persoanelor vulnerabile”.

Un oficial de la Vatican a confirmat că atât Papa Francisc, cât și Papa Benedict au făcut doza booster. Papa Francisc, în vârstă de 84 de ani, și Papa Benedict, în vârstă de 94 de ani, au amândoi probleme de sănătate preexistente, mai arată sursa citată.

Cei doi au primit prima doză de vaccin COVID-19 în ianuarie, când Vaticanul a lansat o campanie pentru a încuraja vaccinarea în rândul credincioșilor catolici, atât din interiorul, cât și din afara Vaticanului.

Etichete: Papa Francisc vaccin covid vaccin covid-19 vatican

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.