Newsflash
Știri

MS și ONAC: licitații pentru achiziția de unități mobile de screening pentru cancer

de L. Budin - nov. 1 2023
MS și ONAC: licitații pentru achiziția de unități mobile de screening pentru cancer

Valoarea investiției se ridică la peste 20 de milioane de euro, iar fondurile vor fi alocate din PNRR.

Ministerul Sănătății, în parteneriat cu Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate - ONAC, a lansat în consultare publică licitațiile pentru achiziționarea de caravane mobile de screening pentru cancer, respectiv, achiziționarea de unități mobile de terapie intensivă pentru pacienții critici nou-născuți, se arată într-un comunicat

Pe site-ul ministerului este publicat anunțul privind consultarea pieţei, în vederea atribuirii unui acord-cadru pentru achiziția de unități mobile de screening pentru cancer UMSC, în numele și pentru Ministerul Sănătății. 

Este publicat și anunțul privind consultarea pieței, în vederea atribuirii unui acord-cadru pentru achiziția de unități mobile de terapie intensivă neonatală, în nimele și pentru Ministerul Sănătății. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe