Newsflash
Știri

Noi dotări la Spitalul de Pneumoftiziologie Leon Daniello” Cluj-Napoca

de L. Budin - ian. 18 2024
Noi dotări la Spitalul de Pneumoftiziologie Leon Daniello” Cluj-Napoca

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a fost dotat cu șase noi echipamente medicale de înaltă tehnologie.

Dotările constau într-un aparat RX pentru realizarea radiografiilor pulmonare la pacienții cu patologii respiratorii, o trusă de bronhoscopie rigidă, o bancă pentru conservarea produselor sanguine, un aparat pentru prelevarea aeroflorei, un dispozitiv de testare a igienei mâinilor și un calandru profesional cu uscare, se arată într-un comunicat

Pentru a achiziționa echipamentele, Consiliul Județean Cluj a asigurat o cofinanțare în valoare de 309.600 de lei.

Echipamentele medicale au fost livrate și puse în funcțiune în Laboratorul de Radiologie și Imagistică, secțiile Chirurgie toracică și Epidemiologie, Unitatea de Transfuzie Sanguină și spălătoria unității spitalicești.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe