Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Legea salarizării unice trebuia însoţită de dezbateri

Viața Medicală
Luminiţa VÂLCEA vineri, 4 septembrie 2009

Colegiul Medicilor din România îşi manifestă nemulţumirea că proiectul legii salarizarii unice a bugetarilor nu a fost însoţit de dezbateri, ci doar de informaţii trunchiate. (...)

   „O măsură de o asemenea importanţă trebuie însoţită de largi dezbateri chiar dacă Guvernul îşi asumă răspunderea. Până în prezent, nu au circulat decât informaţii disparate, deşi în şedinţa de guvern s-a discutat despre acest proiect. În nenumărate rânduri s-a spus că veniturile nu vor fi diminuate, însă tot timpul s-a vorbit despre salariu. În cazul medicilor există şi o serie de sporuri, iar dacă acestea vor fi reduse la 30%, venitul global va scădea. Solicităm expres explicaţii în acest caz“, a declarat prof. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România. Colegiul Medicilor din România îşi manifestă surprinderea că pe o grilă de la 1 la 15 (dacă informaţiile vehiculate sunt exacte), un medic primar este plasat abia pe un coeficient de 5. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


  

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.