Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Conferința științifică a Institutului „Cantacuzino”, 23-25 noiembrie 2022

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 24 noiembrie 2022, ora 11:35

Conferința științifică anuală a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militar „Cantacuzino”, cu tema „Progrese în cercetarea biomedicală de interes strategic” se desfășoară în perioada 23-25 noiembrie.

Această manifestare cu tradiție este dedicată activității științifice desfășurate neîntrerupt, timp de mai bine de un secol în Institutul „Cantacuzino”, înființat sub denumirea de Institutul de Seruri și Vaccinuri de către profesorul Ion Cantacuzino, personalitate complexă a națiunii române și nu numai.

„Ediția din acest an cuprinde secțiunile: microbiologie, cercetare medico-militară, biotehnologie și vaccinologie, imunologie, dispozitive medicale și medicină experimentală. În cadrul acestora vor fi susținute lucrări aducătoare de noi adevăruri ce reprezintă rezultatul muncii și preocupărilor actuale ale cercetătorilor din România”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Institutului „Cantacuzino”.

Programul detaliat al conferinței poate fi consultat pe site-ul cantacuzino.mapn.ro.

Etichete: conferinta stiintifica Institutul Cantacuzino dezvoltare medico militara seruri vaccinuri ion cantacuzino prof. dr. Ion Cantacuzino

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC