Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

„Infecția cu SARS-CoV-2, încotro?”, un eveniment al Academiei de Științe Medicale

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 28 septembrie 2021, ora 12:25

În ultima zi a lunii septembrie, Academia de Științe Medicale organizează masa rotundă cu tema „INFECȚIA CU SARS-CoV-2, ÎNCOTRO?”.

Evenimentul va avea loc în 30 septembrie, începând cu ora 10:00, și va fi transmis live pe pagina de facebook a Academiei de Științe Medicale, anunță organizatorii. 

academia de stiinte medicale

Coordonatorul științific al dezbaterii este Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel, Preşedintele Comisiei de Sănătate a Senatului României.

Programul mesei rotunde

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, Medic primar Boli infecțioase, Membru titular al Academiei de Ştiințe  Medicale, Preşedintele Comisiei de Sănătate a Senatului României va vorbi pe tema: Patogenia COVID-19

Prof. dr. Emanoil Ceaușu, Medic primar Boli infecțioase, Secretar general al Biroului Executiv al Academiei de Științe Medicale, va vorbi pe tema: Simptomatologia asociată infecției cu SARS-CoV-2

Prof. dr. Sorin Rugină, Medic primar Boli infecțioase, va vorbi pe tema: Sindromul post-COVID/ long COVID

Conf. sr. Anca Streinu-Cercel, Medic primar Boli infecțioase, va aduce în discuție tema: Update în terapia infecției cu SARS-CoV-2.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Etichete: academia de stiinte medicale masa rotunda Adrian Streinu-Cercel pandemia COVID-19 pacienti covid-19 long COVID

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.