Newsflash
ACTUALITATE Internaționale

S-a dat startul înscrierilor pentru Premiul european pentru femeile inovatoare

de Florentina Ionescu - iun. 27 2024
S-a dat startul înscrierilor pentru Premiul european pentru femeile inovatoare

Comisia Europeană a lansat astăzi, 27 iunie, ediția din 2025 a Premiului european pentru femeile inovatoare.

Această inițiativă comună, sprijinită de Consiliul European pentru Inovare (CEI) și de Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT), celebrează realizările remarcabile ale antreprenoarelor care se află în spatele celor mai revoluționare inovații din Europa. Vor fi selectate câștigătoare pentru trei categorii de premii: „EIC Women innovators”, „EIC Rising innovators” și „EIT Women leadership”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

„Europa găzduiește multe femei inovatoare care sunt surse de inspirație, precum și antreprenoare care conduc întreprinderi revoluționare de succes. Premiul european pentru femeile inovatoare evidențiază competențele și ingeniozitatea acestora, indicându-le ca modele de urmat. Acest premiu contribuie la consolidarea egalității de gen în mediul de afaceri și în cel tehnologic, promovând talentele femeilor în domeniul inovării și întreprinderile conduse de femei”, a declarat Iliana Ivanova, comisara pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret. 

Premiul recompensează femei din întreaga UE și din țările asociate la programul UE pentru cercetare și inovare Orizont Europa, ale căror inovații disruptive determină schimbări pozitive pentru oameni și pentru planetă. Termenul de depunere a candidaturilor este 25 septembrie 2024 (ora 17:00 CEST). Mai multe informații sunt disponibile aici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe