Newsflash
ACTUALITATE Știri

SCJU Arad, protocol de colaborare cu Hangzhou Medical College

de Magdalena Tănăsescu - nov. 20 2023
SCJU Arad, protocol de colaborare cu Hangzhou Medical College

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș” (UVVG) din Arad au semnat un protocol de colaborare cu reprezentanți ai Hangzhou Medical College, China, sosiți în vizită la Facultatea de Medicină.

Potrivit unei postări pe Facebook, după semnarea acordului delegația chineză a vizitat mai multe secții ale spitalului și a discutat cu medicii șefi despre infrastructura și echipamentele medicale utilizate în îngrijirea bolnavului.

 

„Vizita în secțiile clinice a reprezentat o oportunitate de a înțelege mai bine infrastructura și capacitățile medicale din cadrul spitalului, consolidând astfel dialogul pentru potențiale colaborări în domeniul medical și academic. Delegația de la Hangzhou Medical College a acordat o atenție deosebită și a fost profund impresionată de vizita la Institutul Confucius și Centrul de Medicină Tradițională Chineză (TCM) din cadrul UVVG. Membrii delegației au avut ocazia să descopere modul în care valorile culturale chineze sunt prezentate comunității arădene, precum și atenția pe care universitatea o acordă medicinei tradiționale chineze”, se menționează în postare.

 

Cu ocazia vizitei la Departamentul de Relații Internaționale din cadrul UVVG, a fost semnat și acordul Erasmus + dintre cele două instituții de învățământ superior, pentru susținerea mobilităților de cadre didactice și studenți.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe