Newsflash
Știri

SCJU Bistrița pregătește primul maraton al resuscitării din județ

de L. Budin - apr. 19 2023
SCJU Bistrița pregătește primul maraton al resuscitării din județ

În luna iunie, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița pregătește primul maraton al resuscitării din județ.

Dr. Tiberiu Tudor, șeful UPU-SMURD din cadrul SCJU Bistrița, a vorbit la emisiunea „Medicina pe limba ta” despre primul maraton de resuscitare care va avea loc în municipiu, informează bistriteanul.ro.

prim-ajutor-salvare

Maratonul va fi organizat în municipiu pe 11 iunie, între orele 9.00 – 21.00, și sunt așteptați peste 3.000 de participanți din tot județul – inclusiv elevi  - care vor putea să învețe cum să acorde primul ajutor, cum să îngrijească răni și arsuri.

Evenimentul va avea loc la Teraplast Arena, la interior și în parcare. Va exista și o caravană pentru cei care doresc să învețe ce măsuri să ia în caz de incendiu sau cutremur, și se organiza un atelier „de demontat mituri”. Din țară vor sosi 30 de echipe cu manechine speciale.

O doctoriță a renovat și a modernizat unul dintre saloanele de la SCJU Arad

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe