Newsflash
ACTUALITATE Pneumologie pediatrică Știri

Secție clinică de pneumologie pediatrică la Institutul „Marius Nasta”

de Magdalena Tănăsescu - feb. 15 2024
Secție clinică de pneumologie pediatrică la Institutul „Marius Nasta”

Secția Clinică ce aparține de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, integrată în structura Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” dispune de un nou compartiment de recuperare respiratorie pediatrică.

Potrivit dr. Sterian Apostol, doctorand și medic specialist medicină fizică și de reabilitare, noua secție este un rezultat al nevoii resimțite de familiile care au un copil cu infecții respiratorii repetate, astm bronșic sau alte afecțiuni respiratorii specifice copilăriei. 

 

„Sper ca, în cinci ani, să avem un centru în toată regula în ceea ce privește reabilitarea respiratorie pediatrică, cu personal suficient pentru a putea aborda reabilitarea respiratorie din mai multe unghiuri. Ne dorim să utilizăm aparatură de ultimă generație pentru diagnosticare și tratament și să oferim condiții de internare care să permită pacienților să se concentreze doar pe problema lor de sănătate”, a afirmat dr. Sterian Apostol într-o postare pe Facebook

 

Medicul și-a exprimat speranța că peste 10 ani vor exista centre similare în mai multe zone ale țării. 

 

Părinții care doresc să facă o programare pentru copilul lor la noua secție pot apela numărul de telefon 0788.470.998, între orele 9-15.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe