Newsflash
Știri

SMURD Maramureș organizează cursuri de prim ajutor pentru cadrele didactice

de L. Budin - dec. 8 2023
SMURD Maramureș organizează cursuri de prim ajutor pentru cadrele didactice

Cadrele didactice din şcoli şi licee vor fi instruite să acorde primul ajutor în caz de necesitate, a anunţat Asociaţia pentru SMURD Maramureş.

Inițiativa este necesară, în contextul în care situaţiile de urgenţă pot apărea în orice moment, au precizat reprezentanții Asociației pentru SMURD Maramureș pe pagina de Facebook a organizației.

Cadrele didactice au un rol important în viaţa elevilor şi trebuie să fie pregătite să acţioneze prompt şi eficient în cazul unor situaţii de urgenţă. Cursurile de instruire vor fi organizate în mod regulat, iar cadrele didactice vor fi învăţate cum să acorde primul ajutor în cazul unor situaţii precum răniri, fracturi sau stop cardio-respirator. Prin această iniţiativă, se urmăreşte creşterea gradului de siguranţă în şcoli şi comunitatea înconjurătoare”, au mai precizat reprezentanții asociaţiei.

Cursurile adresate corpului didactic sunt organizate de Asociaţia pentru SMURD Maramureş în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Maramureş. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Asociația pentru SMURD Maramureș

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe