Newsflash
Știri

Spitalele de la Transporturi ar putea ajunge la MS sau la primării

de L. Budin - oct. 30 2023
Spitalele de la Transporturi ar putea ajunge la MS sau la primării

Și UMF-urile ar putea prelua o parte dintre unitățile sanitare care țin de Ministerul Transporturilor, consideră Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că se lucrează la un plan de reducere a numărului instituţiilor din subordine.

În acest moment e în lucru o reorganizare, sunt 53 de instituţii (...) aflate în coordonarea Ministerului Transportului. Eu am format o echipă (...), astfel încât să reducem din acest număr de instituţii”, a declarat ministrul Sorin Grindeanu, citat de Agerpres.

El a adăugat că, în acest context, spitalele care se află în subordinea sau în coordonarea Ministerului Transportului ar trebui să ajungă la Ministerul Sănătăţii, la universităţile de medicină sau la autorităţile locale.

Ministerul Transporturilor nu e Ministerul Sănătăţii. (...) Aceste spitale le vom da ori către autorităţi locale ori către Ministerul Sănătăţii”, a punctat ministrul.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe