Newsflash
Știri

A fost lansat un serviciu digital dedicat interpretării rezultatelor analizelor medicale

de Dorina Novac - dec. 8 2021
A fost lansat un serviciu digital dedicat interpretării rezultatelor analizelor medicale

Synevo România a lansat împreună cu platforma ATLAS primul serviciu de consultații virtuale pentru interpretarea rezultatelor analizelor medicale.

Serviciul Synevo Decoder poate fi accesat de persoanele care au nevoie de clarificări pentru înțelegerea corectă a rezultatelor investigațiilor medicale realizate în cadrul rețelei Synevo.

analize medicale

Clienții sunt consiliați de o echipă de medici, specializați în medicina de laborator, anatomie patologică și genetică.

Serviciul Synevo Decoder a fost proiectat în colaborare cu ATLAS, companie de servicii de consultanță psihologică și telemedicină. Inițial acesta a fost gândit ca o soluție pentru limitarea interacțiunilor sociale în perioada stării de urgență. Însă răspunsul pozitiv din partea pacienților a dus la permanentizarea acestuia.

„Noul serviciu digital oferă pacienților acces la informații sigure, rapide, din confortul propriei case. Ne bucură interesul manifestat deja pentru această soluție și de accentul pus pe interpretarea profesionistă a datelor medicale. Digitalizarea și tehnologia transformă multe activități din domeniul medical, oferind un impuls important medicinei profilactice. În acest fel, medicii de laborator vor deveni din ce în ce mai mult parteneri de dialog cu pacienții și îndrumători în procesul de interpretare al rezultatelor de diagnostic de laborator”, a declarat dr. Antoanela Curici, director medical Synevo România.

Potrivit unui comunicat de presă, de la începutul acestui an sute de pacienți Synevo au solicitat interpretarea rezultatelor analizelor medicale prin intermediul unor consultații virtuale.

Majoritatea consultațiilor au vizat analize medicale uzuale. În același timp, compania a remarcat o cerere în creștere pentru analize complexe de tipul celor genetice. Acest segment are în acest moment o pondere de 20% în totalul consultațiilor oferite.

Consultațiile virtuale oferite de medicii de laborator au o durată de maximum 20 de minute și sunt gratuite pentru toți pacienții care au realizat testele în rețeaua națională Synevo.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe