Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Andrei Baciu: spitalele vor avea circuite mixte

Viața Medicală
L. Budin luni, 20 septembrie 2021, ora 17:30

Spitalele nu vor mai fi COVID sau non-COVID, ci vor avea circuite mixte, a anunţat Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Pentru a se elimina dificultăţile de accesare a serviciilor medicale, Ministerul Sănătăţii a lucrat la implementarea şi definirea unei strategii, astfel încât spitalele să rămână deschise pentru toţi pacienţii, informează Agerpres.

Andrei Baciu 1

Spre deosebire de valurile anterioare, nu vom mai avea (...) spitale suport COVID şi spitale non-COVID, ci toate spitalele din România vor avea circuite mixte, COVID şi non-COVID, astfel încât toţi pacienţii cu boli cronice să poată fi trataţi, toţi pacienţii care au nevoie de asistenţă medicală să poată primi tratamentele de care au nevoie”, a spus Andrei Baciu, într-o conferință de presă.

Totuși, spitalele de boli infecțioase vor continua să trateze, preponderent, pacienți COVID, la fel și unitățile medicale în care nu se pot organiza circuite mixte.

Etichete: secretar de stat ministerul sanatatii spitale cu circuite mixte covid si non-covid valul patru in romania

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.