Newsflash
Știri

Angajații din HoReCa, vaccinați la Hanul lui Manuc de o echipă mobilă de la SUUB

de Dorina Novac - apr. 26 2021
Angajații din HoReCa, vaccinați la Hanul lui Manuc de o echipă mobilă de la SUUB

O echipa mobilă de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgență București a mers, luni, la „Hanul lui Manuc” pentru a imuniza anti-COVID angajați din domeniul restaurantelor şi cel hotelier.

Potrivit reprezentanților Spitalului Universitar de Urgență, angajații sunt vaccinați într-un spațiu special amenajat și sunt imunizate 30 de persoane pe oră.

echipa mobila SUUB
Sursă imagine: Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti - SUUB // Facebook

Aceștia au mai precizat, într-o postare pe Facebook, că acțiunea va continua și zilele următoare.

„Ne bucură faptul că echipele medicale de la Spitalul Universitar de Urgență București sunt implicate în procesul de vaccinare a angajaților din industria HoReCa. Echipele mobile de vaccinare de la SUUB au imunizat până acum sute de persoane din centrele rezidențiale și persoane nedeplasabile, la domiciliu. În tot acest timp, vaccinarea continuă și la Centrul din cadrul Spitalului Universitar, vaccinarea fiind cea mai importanta armă în lupta cu acest virus ciudat”, a declarat prof. univ. dr. Florin Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență București.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe