Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Buzău: centrul de vaccinare drive-thru îşi încetează activitatea

Viața Medicală
L. Budin marţi, 10 mai 2022, ora 15:01

Centrul de vaccinare drive thru Kaufland Sud din municipiul Buzău, aflat pe strada Unirii nr.1, îşi va înceta activitatea începând cu data de 15 mai, informează Instituţia Prefectului.

Persoanele care doresc să se vaccineze anti-COVID se vor putea adresa medicilor de familie, informează Agerpres. Lista acestora poate fi consultată pe site-ul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Buzău.

vaccinare-drive-thru

De menţionat că, începând cu data de 1.07.2022, activitatea de vaccinare împotriva COVID-19 se va realiza exclusiv prin cabinetele de asistenţă medicală primară”, se arată într-un comunicat.

Prefectura Buzău precizează că, de la începutul campaniei de vaccinare, la nivelul judeţului au fost administrate 292.396 doze de vaccin anti-COVID.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţ au fost depistate 39.111 de persoane infectate, iar 966 dintre acestea au decedat.

Conform Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului s-au efectuat 561 de teste de depistare a infecţiei cu SARS-CoV-2, înregistrându-se 9 cazuri noi de infectare şi un caz de reinfectare.

Un vaccin împotriva mai multor variante de COVID ar putea apărea în acest an

Etichete: centru de vaccinare drive-thru buzau incetare activitate imunizare la medic de familie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC