Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Casă pentru persoane cu dizabilităţi

Viața Medicală
Mirabela VIAŞU miercuri, 3 aprilie 2013
    Deşi acum şapte ani a fost adoptată strategia naţională pentru protecţia, integrarea şi incluziunea socială a persoanelor cu handicap, iar în 2010 a fost ratificată Convenţia Naţiunilor Unite privind drepturile persoanelor cu dizabilităţi, nu s-au înregistrat progrese semnificative în vederea dezinstituţio­nalizării acestora şi a dezvoltării soluţiilor alternative pentru integrarea în comunitate. Trei organizaţii non-profit şi-au propus să schimbe situaţia actuală. Habitat for Humanity România, Pro ACT Suport şi Open Society Foundations – Iniţiativa de Sănătate Mintală vor construi, până la  31 august a.c., un centru-pilot de incluziune socială pentru şase persoane cu dizabilităţi mintale care locuiesc în centre rezidenţiale aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Giurgiu. Casa Mihail va fi accesibilizată şi adaptată oricărei situaţii care poate afecta starea de sănătate.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.