Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Conducere nouă la Societatea Română de Istoria Medicinei

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 21 octombrie 2022

Profesorul Octavian Buda, medic primar Psihiatrie, a fost ales în funcţia de președinte al Societăţii Române de Istoria Medicinei, sâmbătă, 15 octombrie.

Tot atunci au fost desemnaţi și noii vicepreședinţi ai Societăţii Române de Istoria Medicinei ( SRIM): dr. Richard Constantinescu și dr. Dan Arvătescu, președintele filialei din Roman a organizaţiei.

Doctor în Știinţe Medicale, prof. dr. Octavian Buda este cadru didactic la Facultatea de Medicină a Universităţii „Carol Davila” din București, la catedra de Istoria Medicinei.

Octavian Buda foto Facebook

În trecut a fost vicepreşedinte al SRIM și preşedintele EAHMH – European Association for the History of Medicine and Health, cu sediul la Strasbourg. Președinte de onoare este profesorul Benone Duţescu, decanul de vârstă al societăţii.

 

Etichete: SRIM istoria medicinei octavian buda

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC