Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Coronavirusul scurtează programul mall-urilor

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală vineri, 13 martie 2020, ora 12:42

Pentru a limita răspândirea noului coronavirus, centrele comerciale își scurtează programul începând de luni, 16 martie 2020.

Update1: Și Băneasa Shopping City va avea același program ajustat.

 

Începând de luni, 16 martie, mall-uri precum Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, dar și AFI Cotroceni și AFI Ploiești își scurtează programul de funcționare la 8 ore, în intervalul 12:00-20:00, conform unui comunicat de presă emis de NEPI Rockcastle și citat de site-ul financialintelligence.ro.

Această măsură este luată în contextul pandemiei cu noul coronavirus, scopul fiind de a proteja atât clienții, cât și angajații care își desfășoară activitatea în aceste centre comerciale.

De asemenea, au fost anulate toate evenimentele publice ce urmau să se desfășoare în perioada imediat următoare în aceste centre comerciale.

Măsura ajustării programului nu afectează hipermarketurile și farmaciile din aceste mall-uri, care vor putea funcționa după program normal.

foto: Wikipedia

Etichete: coronavirus romania

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.