Newsflash
Știri

Cultură, în online, la UMF Iași

de Dr. Florina Constantinescu - iun. 5 2020
Cultură, în online, la UMF Iași

Activităţile culturale s-au transferat în mediul online la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Conferinţele, întâlnirile Clubului de literatură și arte „V. Voiculescu” și ale Muzeului UMF Iași erau și înainte de pandemie reflectate amplu pe reţelele de socializare, dar acum au o nouă formă de exprimare și de interacţiune cu publicul.

cristina andoneCristina Andone, scriitor și trainer de creativitate, s-a întâlnit în 27 mai cu studenţii mediciniști ieșeni, sub forma unui dialog virtual purtat cu dr. Richard Constantinescu, coordonatorul Clubului de literatură și arte. Dialogul a plutit între muzică, antreprenoriat și scris, bani și Beethoven, nesupuse și libertate.

Joi, 4 iunie, comunitatea academică a UMF Iași s-a bucurat de întâlnirea cu Irina Margareta Nistor, important critic de film și traducător. Seria conferinţelor online a fost deschisă de prof. dr. Viorel Scripcariu, rectorul universităţii.

Dr. Richard Constantinescu a moderat conferinţa a cărei temă a fost „Filmul, ca scenariu de viaţă”, iar Irina Margareta Nistor a concluzionat că „filmul poate fi oricând și o inspiraţie, asemenea unui puzzle, ce trebuie cu grijă pus cap la cap, pentru soluţii în momente de cumpănă!”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe