Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

De la Ministerul Sănătăţii

Vaccinul pneumococic în PNI

   Ministerul Sănătăţii intenţionează să introducă vaccinul pneumococic în Programul Naţional de Imunizare (PNI), până la sfârşitul acestui an. Anunţul a fost făcut joi, 23 mai a.c., în cadrul unei întâlniri dintre oficialii MS şi reprezentanţii Coaliţiei pentru o Nouă Prevenţie. Întâlnirea a prilejuit şi semnarea unui protocol de colaborare privind acţiunile comune pentru „drepturile copiilor români de a fi vaccinaţi pneumococic“. Acest protocol, potrivit ministrului, face parte din angajamentele MS pentru promovarea prevenţiei. Totodată, oficialul MS doreşte ca, după rectificarea bugetară, să iniţieze procedurile de achiziţionare a vaccinului, iar din trimestrul IV să înceapă imunizările.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.