Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dragoș Vinereanu, noul președinte al Senatului UMF „Carol Davila” București

Viața Medicală
Dr. Roxana DUMITRIU vineri, 31 ianuarie 2020

La începutul acestei săptămâni au avut loc alegeri pentru președinția Senatului UMF „Carol Davila” din București.

În urma votului secret, prof. dr. Dragoș Vinereanu a fost ales președinte, pe locul al doilea clasându-se prof. dr. Mircea Beuran, cu 17 voturi, și apoi prof. dr. Maria Dorobanțu, cu 13 voturi.

Senatul Universității este format din 84 de cadre didactice și 24 de studenți care au fost aleși tot în cursul lunii ianuarie. Dintre aceștia, 58 de cadre didactice și studenți sunt din cadrul Facultății de Medicină, 14 cadre didactice și 5 studenți – din cadrul Facultății de Medicină Dentară –, iar 6 cadre didactice și 2 studenți – din cadrul Facultății de Moașe și Asistență Medicală.

arata_img

Prof. dr. Dragoș Vinereanu este din 2012 prorector responsabil cu probleme de cercetare științifică la UMF „Carol Davila” București, președintele Societății Române de Cardiologie și șeful Disciplinei Cardiologie de la Spitalul Universitar de Urgență București.

Etichete: UMF „Carol Davila” Dragoș Vinereanu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.