Newsflash
Știri

Dragoș Vinereanu, noul președinte al Senatului UMF „Carol Davila” București

de Dr. Roxana Dumitriu-Stan - ian. 31 2020
Dragoș Vinereanu, noul președinte al Senatului UMF „Carol Davila” București

La începutul acestei săptămâni au avut loc alegeri pentru președinția Senatului UMF „Carol Davila” din București.

În urma votului secret, prof. dr. Dragoș Vinereanu a fost ales președinte, pe locul al doilea clasându-se prof. dr. Mircea Beuran, cu 17 voturi, și apoi prof. dr. Maria Dorobanțu, cu 13 voturi.

Senatul Universității este format din 84 de cadre didactice și 24 de studenți care au fost aleși tot în cursul lunii ianuarie. Dintre aceștia, 58 de cadre didactice și studenți sunt din cadrul Facultății de Medicină, 14 cadre didactice și 5 studenți – din cadrul Facultății de Medicină Dentară –, iar 6 cadre didactice și 2 studenți – din cadrul Facultății de Moașe și Asistență Medicală.

arata_img

Prof. dr. Dragoș Vinereanu este din 2012 prorector responsabil cu probleme de cercetare științifică la UMF „Carol Davila” București, președintele Societății Române de Cardiologie și șeful Disciplinei Cardiologie de la Spitalul Universitar de Urgență București.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe