Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

DSPMB are echipe mobile care pot vaccina anti-COVID în școli

Viața Medicală
L. Budin joi, 5 august 2021, ora 16:35

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, Oana Nicolescu, a declarat că susţine realizarea echipelor mobile de vaccinare anti-COVID-19 care să ajungă în şcoli.

În momentul de faţă, DSPMB are capacitatea de realiza echipe mobile care să ajungă în școli, acolo unde este nevoie, a spus Oana Nicolescu, citată de Agerpres.

vaccinare-copil1

Echipele mobile le-am avut şi până acum. Ele se deplasează acasă acolo unde persoanele sunt imobilizate la pat şi aşa gândim şi pe acest palier, mizând pe ideea că în fiecare liceu, şcoală, grădiniţă există un cabinete medical, noi putem să venim cu această echipă mobilă să vaccinăm acolo unde sunt solicitări. (...) Ne vom mula în funcţie de nevoile fiecărei şcoli în parte. Avem inclusiv şi caravana mobilă şi putem să vaccinăm cu caravana mobilă”, a spus Nicolescu, cu prilejul unui eveniment de informare privind importanţa vaccinării anti-COVID-19.

Reprezentantul DSPMB susţine în continuare şi testarea gratuită în şcoli, cu teste antigenice.

Etichete: director dspmb vaccinare in scoli echipe mobile teste antigenice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.