Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Finanțarea centrelor de permanență

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 27 iulie 2018
Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) anunță că a aprobat modul de distribuire a sumei suplimentare de 25,1 milioane de lei pentru finanțarea activității centrelor de permanență. Banii au fost alocați de Guvern, din fondul de rezervă prin ordonanță de urgență. Potrivit CNAS, este necesară o evaluare detaliată a activității centrelor de permanență, dar și modificarea cadrului normativ existent care reglementează funcționarea acestora.

    În prezent, în România există 352 de centre de permanență, alte 27 așteptând să fie finanțate de casele de asigurări de sănătate. Finanțarea este asigurată prin plata orelor lucrate de fiecare medic de familie în parte, pe baza unui contract suplimentar celui încheiat de cabinetul de medicină primară cu casa de asigurări de sănătate.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.