Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Grupul de Comunicare Strategică: 5 paturi ATI libere în București

Viața Medicală
L. Budin miercuri, 22 septembrie 2021, ora 16:08

La nivel național sunt libere 32 paturi ATI pentru pacienții bolnavi de COVID-19, iar în București sunt 5 paturi libere la acest moment, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

În data de 22 septembrie există 1.163 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19, la nivel național, informează Grupul de Comunicare Strategică. În țară, 1.037 paturi ATI sunt ocupate.

pat-spital

În București sunt avizate de DSP 246 de paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19.

La nivel național sunt libere 32 paturi ATI pentru pacienții bolnavi de COVID-19 -  altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2, iar în București sunt 5 paturi libere la acest moment.

Situația paturilor ATI neocupate, destinate pacienților COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2, este următoarea: Bihor – 2, Brașov -2, București – 5, Constanța- 2, Hunedoara – 3, Ialomița – 4, Satu Mare – 1, Sibiu – 4, Tulcea – 1, Vrancea – 8.

Etichete: grupul de comunicare strategica paturi ati libere la nivel national pacienti covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.