Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Institutul „Marius Nasta” a primit un dispozitiv medical endoscopic

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 22 aprilie 2020, ora 11:19

Un bronhoscop în valoare de aproximativ 12 000 euro a ajuns la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București.

La Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București a ajuns, astăzi, un bronhoscop (instrument medical endoscopic) achiziționat de Crucea Roșie Română.

institutul marius nasta site

„Dispozitivul medical este foarte necesar pacienților care suferă de complicații majore provocate de virusul SARS-CoV-2”, a precizat Crucea Roşie Română pe pagina de Facebook.

Săptămâna trecută, Crucea Roșie Română a sprijinit Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București cu un defibrilator în valoare de 17 600 euro.

„În continuare, pentru aceeași unitate sanitară avem în proces de achiziție: 2 aparate de purificat aerul cu lampa UV (IonFlow gama SIGNATURE; IonFlow gama EVOLUTION) în valoare totala de 800 euro și un echipament Vscan (un sistem ultraportabil destinat screening-ului ecografic) în valoare de 5500 euro”, a mai adăugat Crucea Roșie România.

Sursă imagine: Facebook

Etichete: Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” bronhoscop Crucea Roșie Română

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.