Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Klaus Iohannis: românii din diaspora vor putea să se vaccineze la centrele drive-through

Viața Medicală
Florentina Ionescu sâmbătă, 1 mai 2021, ora 09:06

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut o vizită joi, 29 aprilie, la primul centru de vaccinare drive-through din București.

După ce a vizitat primul centru de vaccinare drive-through din București, șeful statului a afirmat că „deja putem să spunem că este un succes” și că vor apărea tot mai multe centre de acest tip. 

klaus iohannis 29 aprilie 2021

„Este foarte important de știut că la aceste centre se poate prezenta oricine dorește, care este rezident la noi, deci, evident, românii, dar și cei care au reședința în România, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze în timpul șederii în România, pot pur și simplu să vină să se vaccineze”, a subliniat președintele României în cadrul declarației sale.

În plus, acesta a explicat că suntem într-o nouă fază a campaniei, în care, practic, nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație:

„Se poate merge la vaccinare pur și simplu, cum se întâmplă la acest centru drive-through”.

Etichete: Klaus Iohannis președintele romaniei presedintele Romaniei romani vaccinare covid vaccinare covid-19 vaccinare drive-through bucuresti drive-through centrul Drive-Thru vaccinare drive-through drive-thru drive thru

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.