Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

La competiția reality „Survivor” participă și un medic veterinar

În competiția reality de anduranță Survivor, care începe pe 16 ianuarie la PRO TV, unul dintre concurenți este medic veterinar.

Competiția arată că oamenii se pot adapta celor mai grele condiții și pot învinge orice dificultăți, se spune într-un comunicat.

Angela Forero

Cei 24 concurenți vor începe, în doar câteva zile, lupta pentru titlul de Survivor și marele premiu de 100.000 de euro. Cine va reuși? Cine va ceda în fața condițiilor dificile?”, se mai arată în document.

În acest sezon, se înfruntă echipa Faimoșilor cu cea a Războinicilor. Din aceasta din urmă fac parte 6 femei și 6 bărbați care trecut de toate etapele de înscriere.

O „războinică” este și Angela Forero, care este și medic veterinar. Concurenta e pasionată de exercițiile fizice, arată postările ei în engleză și italiană de pe Instagram, însoțite de imagini realizate în câteva săli de sport din București.

Etichete: competitia survivor concurenti din tara medic veterinar

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.