Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Medicii poartă mască neagră, în memoria pacienților care au pierdut lupta cu COVID

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 3 noiembrie 2021, ora 15:49

Țara noastră a înregistrat ieri aproape 600 de decese cauzate de COVID-19, un bilanț trist, atrag atenția medicii de familie.

Dr. Sandra Alexiu, preşedintele Asociației Medicilor de Familie București – Ilfov (AMF-B), care este totodată și instructor-formator de medicina familiei, a postat astăzi un mesaj prin care trage un semnal de alarmă cu privire la pacienții români care și-au pierdut viața din cauza bolii COVID-19. 

masca neagra pentru a cinsti amintirea pacientilor dr Sandra Alexiu
Sursa foto: https://www.facebook.com/sandra.alexiu

„Aproape 600 de decese ieri (dintre care unul este pacientul meu), aproape 50.000 în total, din cauza Covid19. Dintre aceștia, aproape 60 de medici de familie. Câțiva medici de familie am decis să purtăm mască neagră, pentru a le cinsti amintirea. Poartă și tu masca neagră pentru toți aceștia”, a scris dr. Sandra Alexiu pe pagina sa oficială. 

Alături de acest mesaj, medicul de familie a scris și câteva hashtaguri menite să crească gradul de conștientizare asupra numărului tot mai mare de decese cauzate de COVID-19 în rândul românilor: #doliupentrupacientiimei; #zilnicbatclopotele; #ramasbundelamedicultau.

Etichete: masca neagra masca de protectie doliu medici Dr. Sandra Alexiu decese covid-19 decese covid romania

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.