Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Năsăud: campanie de imunizare „Hai la târg și la vaccin!”

Viața Medicală
L. Budin marţi, 25 mai 2021, ora 12:08

Primăria oraşului Năsăud organizează, pe 27 mai, o campanie de imunizare cu serul Johnson & Johnson, care se administrează într-o singură doză, în cadrul târgului tradiţional săptămânal.

Invitația primăriei, postată pe pagina de Facebook, îi privește atât pe năsăudeni, cât şi pe locuitorii de pe Văile Sălăuţei, Ilvelor şi Someşului. Oamenii sunt îndemnați să „scape de-o grijă”, în 15 minute, și să se vaccineze fără programare. Ei vor primi apoi dovada care le permite să meargă în străinătate, fără să stea în carantină, arată reprezentanții primăriei.

vaccinare-nasaud

Hai la târg şi la vaccin, joi, la Năsăud! (...) Echipa de vaccinare mobilă de la Centrul de Vaccinare Năsăud va fi la dispoziţia tuturor cetăţenilor doritori să se vaccineze cu serul Johnson & Johnson, vaccin care necesită o singură doză, fără să fie nevoie de o a doua vizită. În doar 15 minute scăpaţi vaccinaţi şi primiţi dovada cu care puteţi merge în străinătate fără să mai staţi în carantină”, au postat cei de la primărie.

Campania de joi vine după alta, care a avut loc în judeţ, în stațiunea Sângeorz-Băi, pe data de 23 mai, în timp ce se organiza un târg al produselor din lapte de oaie.

 

Etichete: campanie vaccinare nasaud targ saptamanal ser johnson & johnson

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.