Newsflash
Știri

Peisajul cercetării clinice în lumina provocărilor geopolitice

de Dr. Mariana MINEA - aug. 19 2022
Peisajul cercetării clinice în lumina provocărilor geopolitice

România găzduiește cea de-a patra ediţie a Simpozionului Anual de Studii Clinice.

Acesta va avea loc la 18 noiembrie, în format hibrid, sub patronajul EUCROF (Federaţia CRO-urilor Europene) și al ACCSCR (Asociaţia Companiilor Coordonatoare de Studii Clinice din România).

Simpozion studii cliniceStudiile clinice reprezintă șansa pentru pacienţi de a beneficia de îngrijire medicală la standarde înalte și de tratamente salvatoare pentru boli grave, uneori descoperite în stadiu avansat. Agenda evenimentului va include impactul războiului din Ucraina asupra studiilor clinice la nivel mondial și în Europa Centrală și de Est, noutăţi în legislaţia privind studiile clinice în România, experienţa studiilor clinice desfășurate în ţara noastră în perioada pandemiei, digitalizarea cercetării clinice în România. De asemenea, invitaţii vor aborda regulamentele UE privind studiile clinice descentralizate și hibride, designuri inovatoare ale trialurilor în fazele timpurii de dezvoltare a medicamentelor, importanţa vocii pacienţilor în cercetarea clinică.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.clinicaltrialsymposium.com. Până la 10 septembrie, doritorii beneficiază de tarifele early bird.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe