Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Prim ajutor pentru copii

Proiectul-pilot de educaţie medicală şi prim ajutor pentru copii „Sunt primul ajutor!“, lansat anul trecut în Bucureşti, a fost reluat în această săptămână. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, în prezenţa ministrului sănătăţii, Nicolae Bănicioiu. Totodată, s-a anunţat extinderea programului, din toamna acestui an, în judeţele Cluj şi Sibiu şi a fost lansat site‑ul „suntprimulajutorjunior.ro“. Proiectul, potrivit iniţiatorilor, se bazează pe voluntarii Societăţii de Salvare şi ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, care îi vor învăţa pe copii când şi cum să sune la 112, manevre de prim ajutor, precum şi informaţii despre alimentaţie şi igienă. La baza realizării proiectului a stat Ghidul de educaţie medicală şi prim ajutor „Sunt primul ajutor – SPA Junior“, lansat în 2013. (D. D. M.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC