Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Reuniunea D&CVD EASD Study Group

În perioada 5–7 noiembrie 2009 a avut loc la Cluj-Napoca, Centrul de Conferinţe City Plaza, The Second Annual Meeting of the Diabetes and Cardiovascular Disease EASD Study Group, întâlnire organizată de Grupul de Studiu Diabetul şi Bolile Cardiovasculare al prestigioasei Asociaţii Europene pentru Studiul Diabetului (EASD). (...)

Manifestarea a fost organizată şi cu sprijinul Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice şi al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca. În cadrul reuniunii au conferenţiat mari personalităţi ale Diabetologiei europene, iar în asistenţă au fost peste 200 de medici diabetologi, cardiologi, internişti din România, dar şi din alte ţări. Chairmen au fost dnii: prof. dr. A. Ceriello (preşedintele D&CVD Study Group) şi prof. dr. N. Hâncu (preşedintele Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice).

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.