Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Rommedica 2013

Viața Medicală
Marian CÂMPEANU joi, 18 aprilie 2013
   Peste 60 de companii au fost prezente la Târgul internaţional de medicină şi farmacie Rommedica 2013, găzduit de Romexpo în perioada 9–12 aprilie. În cele două pavilioane – C1 şi C2 – au fost prezentate tehnologii noi şi oferte de servicii medicale din portofoliul unor firme din Austria, China, Elveţia, Rusia, Germania, India, Italia, Olanda, Polonia şi Turcia.
   Ne-a atras atenţia, printre altele, sistemul de telemedicină Hospital at Home, un sistem de telemedicină online, care garantează continuitatea îngrijirii în regim de externare protejată pentru persoanele a căror viaţă nu este în pericol. Sistemul a fost gândit şi proiectat pentru a îmbunătăţii serviciul medical prin reducerea perioadei şi a costurilor de spitalizare. De asemenea, tableta Bright Life s-a aflat printre preferinţele vizitatorilor. Este vorba de un dispozitiv care facilitează comunicarea dintre pacient şi medic.
   Târgul a fost de interes pentru reprezentanţii sistemului de sănătate public şi privat deopotrivă.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.