Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Solidaritate cu Japonia

Viața Medicală
Dr. C. M. vineri, 1 aprilie 2011

   Compania farmaceutică Merck a anunţat o donaţie în valoare de 1, 25 milioane de dolari pentru sprijinirea eforturilor de salvare şi întrajutorare a persoanelor afectate de recentele dezastre din Japonia. Din suma totală, jumătate de milion de dolari au fost direcţionaţi către Crucea Roşie Americană iar restul, către organizaţia Save the Children. (...)
 

   Compania farmaceutică Merck a anunţat o donaţie în valoare de 1, 25 milioane de dolari pentru sprijinirea eforturilor de salvare şi întrajutorare a persoanelor afectate de recentele dezastre din Japonia. Din suma totală, jumătate de milion de dolari au fost direcţionaţi către Crucea Roşie Americană iar restul, către organizaţia Save the Children. În plus, reprezentanţii companiei sunt pregătiţi să răspundă în timp util oricăror solicitări privind distribuirea de medicamente sau vaccinuri în zonele afectate.
   Şi compania sanofi-aventis a anunţat că, prin intermediul fundaţiei sale, va dona Crucii Roşii Japoneze suma de un milion de euro. Totodată, compania a făcut un apel la generozitatea angajaţilor săi din întreaga lume pentru sprijinirea acestei cauze, anunţând că, pentru fiecare euro donat de salariaţi, va dona încă un euro. În colaborare cu forurile nipone abilitate, compania va evalua şi nevoile de sprijin medical şi de produse farmaceutice, urmând ca donaţiile de medicamente esenţiale să fie făcute la solicitarea autorităţilor.

 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.