Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Suspiciune de vaccinări anti-COVID fictive la Spitalul Clinic CF Timișoara

Viața Medicală
L. Budin joi, 7 octombrie 2021, ora 12:16

În urma unei anchete interne, managerul Spitalului Clinic Căi Ferate Timișoara, dr. Stela Iurciuc, a sesizat Poliţia, în legătură cu posibile cazuri de imunizări fictive.

În urma unui anunţ anonim primit de managerul spitalului, șef de lucrări dr. Stela Iurciuc, s-a iniţiat o anchetă internă, în urma căreia s-a decis notificarea şi predarea documentelor către Poliţia Timiş şi Secţia 3 Poliţie, informează Agerpres.

falsa-vaccinare1

La Poliţia Municipiului Timişoara a fost depusă o sesizare cu privire la posibile certificate de vaccinare susceptibile a fi false. Poliţiştii efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor şi luarea măsurilor legale care se impun”, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Ar exista 6 situații de înregistrări fictive în sistemul național de vaccinare.

Deocamdată, ar fi şase fişe care ridică suspiciuni rezonabile cu privire la veridicitatea documentului. Fişele şi documentele aparţin Centrului de vaccinare din cadrul Spitalului CFR Timişoara. S-a obţinut certificatul verde, dorim să vedem dacă este într-adevăr susţinut de vaccinarea efectivă, pentru că altfel o persoană care este vaccinată doar pe hârtie reprezintă un pericol de sănătate atât pentru sine, cât şi pentru cei din jur”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului CF Timişoara, Adela Filipescu.

Etichete: timisoara spital clinic cf ancheta interna sesizare politie imunizari fictive

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.