Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Un angajat al ambasadei de la Londra și unul al Centralei MAE, testați pozitiv

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 1 septembrie 2020, ora 09:46

Un angajat cu funcţie de execuţie din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe şi un angajat al ministerului din cadrul misiunii României la Londra au fost confirmaţi cu COVID-19.

Ministerul Afacerilor Externe ( MAE) informează că un angajat al ministerului din cadrul misiunii României la Londra a fost confirmat cu COVID-19.

testati pozitiv
Sursă imagine: Pixabay

 

De asemenea, un angajat cu funcție de execuție din cadrul Centralei MAE a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

„Până la acest moment nu au fost identificate și alte cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul angajaților din cadrul misiunii României la Londra sau din cadrul Centralei MAE corelate cu cele două cazuri menționate”, transmite sursa citată.

MAE precizează că atât în cazul misiunii României la Londra, cât și în cazul Centralei MAE, au fost luate, în regim de urgență, toate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, precum și măsuri de protecție pentru restul colectivului.

Etichete: mae COVID-19 infectare cu SARS-CoV-2

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.